Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van VIND Handhaving? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Handhaving is alleen toegankelijk voor abonnees.  Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Eigen Beleid in VIND Handhaving

Naast landelijke wet- en regelgeving heeft u als organisatie vaak ook eigen beleid geformuleerd. Daarnaast zijn er diverse interne procedures, regelingen en protocollen waarmee u en uw collega's rekening moeten houden. Met de Eigen Beleid tool heeft u de mogelijkheid om dit (lokale) beleid op te nemen en 24/7 te raadplegen binnen VIND Handhaving. Dat scheelt uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken. De Eigen Beleid tool is veilig: de opgenomen documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.

Het activeren van de tool is heel simpel: u hoeft alleen maar onderstaande formulier in te vullen en onze Technische Servicedesk regelt de rest. Heeft u veel eigen beleid-documentatie? Geen probleem, tegen een kleine vergoeding voegen wij deze documentatie voor u toe in de kennisbank.

Alle voordelen op een rij:

  • Gratis tool voor klanten van VIND Handhaving.
  • Alle lokale en landelijke informatie overzichtelijk, efficiënt en veilig bij elkaar op één plek.
  • Eigen beleid staat altijd bovenaan in de zoekresultaten en heeft een eigen tab.
  • Alléén zichtbaar voor u en uw collega's binnen uw organisatie.
  • Eenvoudig te activeren.
  • Handige invoerservice bij veel eigen beleid-documentatie.

Wilt u de Eigen Beleid tool activeren of wilt u eerst meer informatie? Bel ons via 070 - 378 98 80 of stuur een e-mail.