Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van VIND Handhaving? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Handhaving is alleen toegankelijk voor abonnees.  Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Landelijk en lokaal beleid in één kennisbron

Binnen de kennisbank werkt u met landelijke wet- en regelgeving. Maar u heeft ook te maken met eigen beleid. Denk bijvoorbeeld aan lokale verordeningen en werkinstructies. Dit zorgt ervoor dat u uw documenten op verschillende plekken heeft staan. Zou het daarom niet handig zijn als u deze documenten binnen één kennisbank kunt raadplegen? Deze mogelijkheid heeft u met de Eigen beleid-tool binnen de kennisbank VIND Handhaving. Met deze tool kunt u (lokaal) beleid op nemen en snel terugvinden. Zo ontstaat één centrale kennisbron, die uw organisatie veel zoekwerk in diverse mappen en netwerken bespaart.

Het toevoegen van documenten is eenvoudig en het is geheel veilig. De documenten zijn alléén zichtbaar voor u en uw collega’s binnen de kennisbank.

Meer weten over de Eigen beleid-tool? U ziet het in onze video.

Afbeelding portal eigen beleid

En uiteraard staan we u ook graag telefonisch (070 378 98 80) te woord.  

Alle voordelen voor u op een rij:

  • Uw eigen beleid-documenten staan overzichtelijk op één plek.
  • Documenten staan altijd bovenaan uw zoekresultaat in de kennisbank.
  • Uw documenten zijn alleen toegankelijk voor uw eigen medewerkers en dus veilig.
  • Door de combinatie van landelijke en lokale regelgeving werkt u efficiënt en trefzeker.
  • Het activeren van de Eigen-beleid tool is geheel kosteloos.
  • Mocht u het toevoegen van eigen beleid liever uitbesteden, wij nemen het graag voor u uit handen.