Help & Contact

Gebruikershandleiding
Heeft u een vraag over een van de functionaliteiten van VIND Handhaving? Of bent u benieuwd wat de kennisbank u allemaal te bieden heeft? Bekijk dan de handleiding.

Liever een persoonlijke instructie? Onze trainers komen graag bij u langs. Maak een afspraak voor een gratis gebruikerstraining via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

Inhoudelijke vraag? Stel deze aan onze redactie
Wij streven ernaar om deze kennisbank zo goed mogelijk aan te passen aan uw wensen. Uw inhoudelijke vragen en/of opmerkingen zijn bijzonder welkom. U kunt hierover contact opnemen met onze redactie.

Wachtwoord vergeten?
Uw wachtwoord opvragen gaat heel eenvoudig door te klikken op de knop 'inloggen' rechtsboven. Onder de gebruikersnaam en wachtwoord ziet u de link 'wachtwoord vergeten'. Vul uw emailadres in om een nieuw wachtwoord te ontvangen per mail.

Vragen? Neem contact op met onze servicedesk
Voor vragen over o.a. inloggen, facturatie of abonnementen neemt u contact op met onze servicedesk via 070 - 378 98 80 of per e-mail.

De kennisbank op proef?
De informatie op VIND Handhaving is alleen toegankelijk voor abonnees.  Wilt u meer informatie over de kennisbank, een vrijblijvende productdemonstratie of een proefabonnement? Neemt u dan contact op via via 070 - 378 98 80 of per e-mail.Agressiegevoelige verkeerstaak erbij?

16 jan 2019

Per 1 juli 2019 zal het bellen en appen op de fiets verboden worden. In de media, waaronder door de Volkskrant, wordt ervan uitgegaan dat de controle daarvan op het bordje van de boa terecht zal komen. "De boa, voor al uw handhavingklusjes." Echter is volgens Handhaving Nederland deze verruiming van bevoegdheden een gedachte van de VNG, het ministerie van Justitie en Veiligheid gaat er officieel over.

Geef uw mening over VIND Handhaving

en maak kans op een taart voor uw afdeling

Vorige week ontving u van ons een uitnodiging om deel te nemen aan het gebruikersonderzoek over de VIND Kennisbanken. Via deze weg willen wij u hier graag aan herinneren. U kunt het onderzoek nog tot en met 1 februari via de persoonlijke link in uw e-mail of via deze link invullen. Indien het niet lukt om de vragenlijst in één keer af te ronden, kunt u op een later tijdstip altijd terugkeren naar de vragenlijst. U komt automatisch terecht bij de vraag waar u was gebleven.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

VIND Vragenservice

Heeft u een inhoudelijk vraag of case op het gebied van toezicht en handhaving?

Ons gespecialiseerde redactie- en auteursteam geeft hier graag antwoord op.

Let op: deze gratis service is niet bedoeld voor de behandeling van en discussie over complexe juridische vraagstukken.

shutterstock_598163570

Stel uw vraag